Ulike behov skaper nye løsninger 

Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) gir friheten til å leve et aktivt og mest mulig uavhengig liv. Man skal i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker på lik linje med andre.

 

Positive opplevelser i hverdagen

Vi mange års erfaring i å levere  helse-og omsorgstjenester innenfor alle vedtakene kommunen utmåler. Vi bidrar til at omsorgsyter og den de har omsorg for opplever mer glede og frihet i hverdagen.
 

Aktivitet skaper entusiasme

Vi har stor tro på kraften i aktivitet og hvordan økt aktivitet i hverdagen forsterker troen på en selv og gleden i å mestre alt fra en hverdagslig ting til to ekstra skritt på egenhånd.

 

Mestring skaper magi

Vi strekker oss så langt vi kan innenfor vedtakenes rammer for å imøtekomme kundens behov. Derfor er vi opptatt av et godt samarbeid, hvor vi sammen finner nye løsninger og skaper flere muligheter.

 

Ledige stillinger

Velkommen til Assister meg AS, arbeidsplassen som gir deg friheten til å skape muligheter for andre og deg selv. Det å være en assistent hos oss, er mye mer enn å fungere som ekstra armer og ben.

 

Hva skjer?

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår. Her får du oversikt over kommende kurs, inspirerende foredrag og andre aktiviteter vi arrangerer i samarbeid med samarbeidspartnerne våre.

 

Blogg

Mine juleforberedelser
2019-12-16

Mine juleforberedelser

Jeg gleder meg stort til å arrangere julaften, det er første gang at  mamma og jeg skal arrangere julaften sammen og det gleder jeg meg stort til. Men det kreves  mye planlegging. Det første jeg ville var å invitere venner og assistenter til et julebord hjemme hos meg. Jeg vil ha en pakkelek i år som i fjor, for det ble nemlig en suksess. Allerede i slutten av oktober så kjøpte jeg et falskt juletre. Jeg ble anbefalt å kjøpe et hos Plantasjen fordi at de har veldig naturtro juletrær der.

Veien til egen leilighet
2019-10-07

Veien til egen leilighet

Veien til egen leilighet startet høsten 2018.  

 

Før bodde jeg i en omsorgsbolig på 45 kvadratmeter på Majorstuen. Jeg var lei av å bo i en leilighet som var veldig lytt og bar preg av at den ikke var blitt pusset opp siden den så sitt første lys. Derfor bestemte jeg meg for å ta tak i situasjonen.  

Lindas historie