Du er her

Aktivitet skaper entusiasme

Vi har stor tro på kraften i aktivitet og hvordan økt aktivitet i hverdagen forsterker troen på en selv og gleden i å mestre alt fra en hverdagslig ting til to ekstra skritt på egenhånd.  Som leverandør og virksomhet ønsker vi å fokusere på hvordan du kan oppnå ditt ønskede aktivitetsnivå og sette deg nye mål.

Med den rette aktiviteten kan du nå nye høyder samtidig som du har det morsomt og nyter hverdagen din. Vi tror at aktivitet og nye muligheter tilsammen er viktige ingredienser i en bra tilværelse. Derfor inngår vi stadig nye samarbeidsformer med forskjellige tilbydere og organisasjoner.

I dag samarbeider vi blant annet med Skiforbundet, Bandyforbundet, LARS (landsforeningen for ryggmargsskadde). Vi sponser flere idrettarrangementer som Kick The Limits og Furutangen, og idrettsutøverne Birgit Skarstein og Eirik Bye - sammen med hans ledsager Arvid Nelson.  Sammen synliggjør vi flere aktiviteter som tilbys personer med forskjellige utfordringer.

Vi har full respekt for at alle har en egen definisjon av aktivitet og derfor er det å bli kjent med deg og dine ønsker noe av kjernen i hvordan vi jobber. Det viktigste for oss er at vi gjør dette i fellesskap og ser etter nye muligheter sammen.

Hvor begynner vi?

For oss er det viktig at ønske kommer før utfordringer fordi da vet vi hva vi jobber mot.
Derfor er det viktig at du beskriver ditt ønskede aktivitetsnivå for oss, og deretter kan vi stille noen spørsmål som:

  • Hvordan kan vi sammen øke hverdagens aktivitet?
  • Kan småjusteringer i hverdagens gjøremål, skape nye muligheter for aktivitet?
  • Hvor godt kjenner du kroppen din og hvordan den reagere på forskjellig type aktivitet?
  • Hva liker du å bruke tiden din på, og hvordan kan vi aktivt bruke dette?
  • Kjenner vi noen andre med samme utfordringer og kan vi finne på noe sammen?
  • Hvordan kan vi bidra slik at du oppnår ønsket aktivitetsnivå og deltakelse?

Mestring, glede og justeringer

Veien blir til underveis. Vi har ingen tidsbegrensninger og har derfor ikke noe hast med å nå målet. Du bestemmer tempoet, og styrer oss i riktig retning. Sammen kommer vi til å oppleve gode- og dårlige dager, fremgang og motgang og enda mer til, det vi kan love er at vi kommer til å feire hver lille detalje som faller på riktig plass. Det er ikke bare din seier, men også vår.