AssisterMeg og Olivia Assistanse slår seg sammen

Olivia Assistanse AS og AssisterMeg AS er datterselskaper i Team Olivia, som er en av Nordens største aktører innen BPA. For å ytterligere styrke satsingen på BPA i Norge har vi besluttet å fusjonere med AssisterMeg fra 1. mai i år.

For å styrke satsingen på BPA og samle kompetanse fusjonerer vi med Olivia Assistanse. Sammen vil vi ha spisskompetanse og bred erfaring innenfor BPA som våre kunder vil dra nytte av. 

AssisterMeg ble opprettet i 2006, og for arbeidsledere som syntes arbeidslederrollen var for krevende bistod AssisterMeg i arbeidet med ansettelse og organisering av assistenter. Vi har tilrettelagt BPA for tusenvis av fornøyde kunder i hele Norge. 

I de siste årene har vi hatt økt fokus på brukerstyring og selvstendig arbeidsledelse. Brukerstyring betyr at våre kunder selv beslutter hvem som skal være deres assistent, hva assistenten skal gjøre, hvordan arbeidsoppgavene skal utføres samt hvor og når assistansen skal gis. Det gir frihet til å leve livet slik man ønsker.  Vi ser frem til å fortsette med dette- vår jobb er å gjøre det enkelt å ha BPA!


Flere artikler

EL-innebandy - en lagidrett for alle!
Anders er trener for et lag, og forteller om hva EL-innebandy betyr for han og spillerne.
Våre retningslinjer
Assister meg tar situasjonen med den pågående pandemien alvorlig. Vår første prioritet er en trygg tjeneste og trygge arbeidsplasser. Vi holder oss løpende oppdatert på nye retningslinjer og smitteverntiltak fra FHI, Helsedirektoratet og våre oppdragsgivere. Vi produserer egne retningslinjer for våre ansatte basert på tilgjengelig informasjon. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om hvordan vi håndterer situasjonen rundt Covid-19.
Dans på hjul
Jeg har lyst til å dele en av mine største interesser med dere, nemlig min danseglede! Hver mandag danser jeg trillende i klubben “Fristil”, en danseklubb for rullestolbrukere. Sammen med min faste assistent danser vi pardans i mange forskjellige stiler.