Chat with us, powered by LiveChat

AssisterMeg og Olivia Assistanse slår seg sammen

Olivia Assistanse AS og AssisterMeg AS er datterselskaper i Team Olivia, som er en av Nordens største aktører innen BPA. For å ytterligere styrke satsingen på BPA i Norge har vi besluttet å fusjonere med AssisterMeg fra 1. mai i år.

Det nye selskapet vil bygge videre på ressurser, kompetanse og beste praksis fra begge selskaper slik at vi kan tilby en enda bedre BPA-tjeneste til våre kunder.

AssisterMeg har levert BPA siden 2006 i Norge og har bred erfaring innen områdene BPA og avlastning. Olivia Assistanse har siden oppstart i 2016 levert en BPA-tjeneste med et tydelig utgangspunkt i prinsipp om brukerstyring, som vi skal bygge videre på i det nye selskapet. Det nye selskapet vil overta AssisterMeg sitt navn.

Vi går en spennende vår i møte med en styrket BPA-tjeneste og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med alle våre kunder!

Flere artikler

EL-innebandy - en lagidrett for alle!
Anders er trener for et lag, og forteller om hva EL-innebandy betyr for han og spillerne.
Våre retningslinjer
Assister meg tar situasjonen med den pågående pandemien alvorlig. Vår første prioritet er en trygg tjeneste og trygge arbeidsplasser. Vi holder oss løpende oppdatert på nye retningslinjer og smitteverntiltak fra FHI, Helsedirektoratet og våre oppdragsgivere. Vi produserer egne retningslinjer for våre ansatte basert på tilgjengelig informasjon. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om hvordan vi håndterer situasjonen rundt Covid-19.
Dans på hjul
Jeg har lyst til å dele en av mine største interesser med dere, nemlig min danseglede! Hver mandag danser jeg trillende i klubben “Fristil”, en danseklubb for rullestolbrukere. Sammen med min faste assistent danser vi pardans i mange forskjellige stiler.