Chat with us, powered by LiveChat

Covid-19

Vi er til enhver tid oppdatert på Folkehelseinstituttets og Helsedirektoratets retningslinjer for smittevern. Vårt største fokus har i denne perioden hele tiden vært å levere smittevernfaglig forsvarlig drift, og det fortsetter vi med.

Vi er til enhver tid oppdatert på Folkehelseinstituttets og Helsedirektoratets retningslinjer for smittevern. Vårt største fokus har i denne perioden hele tiden vært å levere smittevernfaglig forsvarlig drift, og det fortsetter vi med. 15 juli ble det gjort endringer i anbefaling for utenlandsreiser, der det ble åpnet for reiser til "grønne land". Det er likevel ikke anbefalt å reise ut av landet. Vi ønsker derfor at du tar kontakt med din rådgiver dersom du eller noen nær deg har vært utenlands i løpet av den forrige uken, eller om du planlegger reise i nærmeste fremtid.Alle våre ansatte er definert som helsepersonell, og skal således ta en test dersom de har vært ute på reise. Denne skal besvares som negativ, før du får gå på jobb.Vi i Assister meg forventer at du til enhver tid overholder retningslinjene fra regjeringen, FHI og Assister meg.

https://www.fhi.no/…/helsepersone…/tiltak-i-hjemmetjenesten/

Har du spørsmål angående vår håndtering av koronavirus, ta kontakt med Leder BPA Linn Råbius på tlf 413 98 577

Flere artikler

EL-innebandy - en lagidrett for alle!
Anders er trener for et lag, og forteller om hva EL-innebandy betyr for han og spillerne.
Dans på Hjul
Jeg har lyst til å dele en av mine største interesser med dere, nemlig min danseglede! Hver mandag danser jeg trillende i klubben “Fristil”, en danseklubb for rullestolbrukere. Sammen med min faste assistent danser vi pardans i mange forskjellige stiler.
Drømmen om å svømme med delfiner
Sommeren 2018 ble drømmen om å få svømme med delfiner virkelighet. Jeg tok turen til Florida sammen med tre av mine assistenter på det jeg vil kalle mitt livs beste reise.