Chat with us, powered by LiveChat

Smittevern i Assister meg

Alle våre ansatte er helsepersonell, og vi holder jevnlig kurs i smittevern. Vår fagansvarlige sykepleier er alltid tilgjengelig for spørsmål. Vi bidrar når du trenger det, og har utkjøring av smittevernutstyr slik at du og dine assistenter har tilgang på det dere trenger. Vi holder oss oppdatert på Folkehelseinstituttets og Helsedirektoratets retningslinjer for smittevern. Vårt største fokus har i denne perioden hele tiden vært å levere smittevernfaglig forsvarlig drift, og det fortsetter vi med. Har du spørsmål angående vår håndtering av smittevern, ta kontakt med Leder BPA Linn Råbius på tlf 413 98 577

Her kan du lese FHI´s tiltak i hjemmetjenesten, som inkluderer BPA-ordninger:

https://www.fhi.no/…/helsepersone…/tiltak-i-hjemmetjenesten/

Flere artikler

EL-innebandy - en lagidrett for alle!
Anders er trener for et lag, og forteller om hva EL-innebandy betyr for han og spillerne.
Dans på hjul
Jeg har lyst til å dele en av mine største interesser med dere, nemlig min danseglede! Hver mandag danser jeg trillende i klubben “Fristil”, en danseklubb for rullestolbrukere. Sammen med min faste assistent danser vi pardans i mange forskjellige stiler.
Drømmen om å svømme med delfiner
Sommeren 2018 ble drømmen om å få svømme med delfiner virkelighet. Jeg tok turen til Florida sammen med tre av mine assistenter på det jeg vil kalle mitt livs beste reise.