Chat with us, powered by LiveChat

Retningslinjer vedrørende nye tiltak

Flere kommuner har innført nye tiltak. Vi oppdaterer jevnlig vår informasjon.

Dette gjelder Nordre Follo, men også Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn og Våler. Vi står foran en utfordrende tid, men vi er alltid tilgjengelige på telefon hvis du har spørsmål. Du finner nyttig informasjon og svar på spørsmål i dokumentet som oppdateres fortløpende. Vi anbefaler at du leser dette. Link til dokumentet finner du her.

Vi har satt inn ekstra bemanning på vår rådgivende telefon og du kan kontakte dem ved spørsmål på tlf 954 52 871

Flere artikler

EL-innebandy - en lagidrett for alle!
Anders er trener for et lag, og forteller om hva EL-innebandy betyr for han og spillerne.
Dans på hjul
Jeg har lyst til å dele en av mine største interesser med dere, nemlig min danseglede! Hver mandag danser jeg trillende i klubben “Fristil”, en danseklubb for rullestolbrukere. Sammen med min faste assistent danser vi pardans i mange forskjellige stiler.
Drømmen om å svømme med delfiner
Sommeren 2018 ble drømmen om å få svømme med delfiner virkelighet. Jeg tok turen til Florida sammen med tre av mine assistenter på det jeg vil kalle mitt livs beste reise.