Vil du bytte BPA-leverandør?

Vil du bytte BPA-leverandør?

Er du ikke fornøyd med BPA-ordningen du har i dag, eller ønsker du å bruke AssisterMeg som BPA-leverandør? Da kan du melde fra til kommune eller bydel om at du ønsker å bytte leverandør av BPA-tjenester.

Dersom du allerede har en BPA-ordning i dag og vil bytte til oss kan du beholde dine nåværende assistenter. Vi har gode lønns- og arbeidsvilkår, og dine assistenter vil aldri gå ned i lønn når du bytter til AssisterMeg.

Det er enkelt å bytte BPA-leverandør

Etter at kommune eller bydel har bekrefter ditt vedtak på BPA til oss, tar vi kontakt med deg. Vi avtaler så et møte hvor vi snakker gjennom dine behov og ønsker. Samtidig legger vi en plan som sørger for at overgangen fra tidligere BPA-leverandør blir så smidig som mulig. Våre rådgivere sørger for at du som arbeidsleder blir sett og hørt, og sammen sørger vi for at du får det du har behov for.

Ta heller kontakt en gang for mye, enn en gang for lite. Vi er her for deg. Det som er viktigst for oss i AssisterMeg er din rett til å velge selv. Som den første private BPA-leverandøren i Norge, har vi i over 17 år lyttet og tilpasset oss for å tilby BPA som passer for alle, enten du leder din egen BPA-ordning eller du har en nærstående som bistår deg med arbeidslederrollen.
Vi har fleksible løsninger som vi tilpasser ditt behov. Vår jobb er å gjøre det så enkelt som mulig å ha BPA, og så enkelt som mulig å finne og beholde gode assistenter.


Fast BPA-rådgiver

Fra første øyeblikk får du din egen BPA-rådgiver hos oss. Sammen finner dere ut av rollefordeling og hvilke forventninger du har. Du blir godt ivaretatt hos oss, slik at det praktiske rundt din ordning fungerer slik du vil og ikke krever for mye tid. 

Veiledning i rollen som arbeidsleder

Vi arrangerer jevnlig digitale arbeidslederkurs med tema som HMS, Arbeidsmiljøloven, lederskap i daglig drift, konflikthåndtering og opplæring i digitale støttefunksjoner. Vi går også gjennom hvordan man lager vaktplaner samt planlegger turnus og ferieavvikling.
På kurset er det mulig å drøfte problemstillinger og ta opp spørsmål.

Vi har laget en Arbeidslederhåndbok som kan fungere både som oppslagsverk og veiledningsdokument. Dette blir jevnlig oppdatert for å være oppdatert på lovverk og veiledning. Du kan finne informasjon om alt fra BPA på reise, til ledelse og opplæring av assistenter. Enten du er en dreven arbeidsleder eller akkurat har begynt å lede din egen ordning, kan du finne nyttig informasjon her.  
Selvsagt kan du også ringe din rådgiver, som har lang erfaring og solid kompetanse på BPA! 

Vi vil gjerne høre hva du ønsker i din BPA-ordning!
Ring oss på 4000 2203 eller skriv til oss i kontaktskjema.

Ta gjerne kontakt med oss

Vi kan svare på det du lurer på om BPA.
Fyll inn skjema og skriv gjerne hvordan du vil bli kontaktet og når det passer best for deg.

Jobbsøker?
Ønsker du å jobbe som BPA (Brukerstyrt Personlig Assistent) kan du se våre ledige stillinger her: karriere.assistermeg.no

Ved spørsmål henvend deg direkte til kontaktpersonen i den aktuelle stillingsutlysningen.

Kontaktskjema