AssisterMeg og Olivia Assistanse slår seg sammen til et selskap!

Fra 1 mai 2021 står vi sammen som AssisterMeg. Vi gleder oss over å kunne dele økt kompetanse og erfaring med deg! 

Les mer herLukk melding

Stolt leverandør
av hverdager

AssisterMeg er en av landets eldste og mest erfarne leverandører innen Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA). Vi leverer BPA-tjenester og avlastning basert på skreddersøm, respekt og brukerstyring - for at du skal få den beste hverdagen.

Hvorfor velge oss?

Du bestemmer over ditt liv, og det er viktig for oss at du har mulighet til nettopp det. Med vår erfaring og engasjement for enkeltmennesket, vet vi hva som kreves for å levere og opprettholde høy kvalitet i BPA-ordninger.

Hvordan søke om BPA

Det kan være overveldende å søke om BPA, så vi har laget en fin oversikt som beskriver prosessen. Her finner du også gode tips til hva du bør ha klart før du søker.

BPA for barn og voksne

Du har rett til like muligheter og likestilling uavhengig om du er ung eller gammel, og hvilken type funksjonsnedsettelse du ha. BPA er et likestillingsverktøy, og nylig ble det besluttet at du beholder vedtaket etter fylte 67 år.

Jobbe som assistent

Å være personlig assistent handler om å assistere et annet menneske med å gjennomføre praktiske gjøremål, delta i aktiviteter og sosiale sammenhenger. Du kan også være tolk eller formidler på vegne av den som mottar assistansen.

Bilde av en jente som smiler

AssisterMeg bygger på grunnleggende respekt for våre medmennesker. Våre medarbeidere er pålitelige, ansvarsfulle og positive. Alle som blir ansatt hos oss må fremlegge politiattest. Hos oss  møter du dyktige BPA-rådgivere med integritet og stort engasjement.

Vår erfaring og engasjement for enkeltmennesket gjør at vi vet hva som kreves, og vi går den ekstra mila for våre kunder og assistenter.  

Kreativ omtanke

– en skandinavisk innsamling til barn og unge med funksjonsnedsettelser i Ukraina

Team Olivia ønsker å bidra med støtte til hjelpearbeidet for de aller mest utsatte i Ukraina gjennom initiativet Kreativ omtanke

Vårt initiativ retter seg mot barn og unge med funksjonsnedsettelser som er i Ukraina. Vi skal hjelpe en organisasjon som heter Open Hearts i Vinnytsia i det sentrale Ukraina. Open Hearts arbeider med å beskytte og støtte familier som har barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Open Hearts utfører ulike hjelpetiltak på bakgrunn av krigen, og er nå i ferd med å utvide virksomheten for å kunne hjelpe flere. Vi vil bidra ved å donere utstyr og hjelpemidler.

Alle våre 200 virksomheter i tre land får mulighet til å delta i innsamlingen. Vi ønsker å  skape et engasjement blant medarbeidere, kunder, beboere og pårørende, og gi alle virksomheter mulighet til å hjelpe. Pengene fra salget av f.eks. kreative verk, bakverk samt donasjoner går uavkortet til innkjøp av materiell som organisasjonen trenger. Open Hearts er medlem i det som tilsvarer Stiftelsen Innsamlingskontrollen i Norge (Charity Tuner) og prosjektet er nøye kvalitetskontrollert. 

Hjelp gjerne til ved å vippse penger direkte til 747206 - Tusen takk for ditt bidrag. 

Kontakt oss på post@teamolivia.no om du har spørsmål eller ønsker å få vite mer om initiativet Kreativ omtanke.

Kontakt oss

Våre kontorer:
Mustads vei 1A
0283 Oslo

Tollbugata 115
3041 Drammen

Vassbotnen 15
4313 Sandnes

Strandgaten 6
5013 Bergen

Storgata 67 A
2609 Lillehammer

Telefon:

40002203

E-post:

post@assistermeg.no

Org. nr. 990513449

Kontakt oss